Best selling Car adapters from PowerGuard
This page always stays fresh and updates automatically.
1. PowerGuard 2-in-1 Wireless iOS Carplay & Android Auto Dongle
For your car with Android Auto or Apple CarPlay functionality, allowing you to wirelessly mirror your smartphone on the car display, this practical USB adapter is the solution. Compatible with Android from version 11 or iPhone iOS from version 10.
Pro
- Fast connection
- Accessories (cables)
- No faltering
2. PowerGuard Wireless Carplay Dongle für iPhone
If your car already has an Apple CarPlay function, but you would like to mirror your iPhone wirelessly on the car display, this practical USB adapter is the solution. Compatible with Apple Carplay and iOS version 10 and higher, the compact wireless adapter from Powerguard transforms your existing CarPlay system in the car into a wireless solution. Simply plug it into the USB port, pair your iPhone - done! No more cables required, just automatic connection and full functionality: Navigation, Siri, calls and music.
Pro
- Quick installation
- Plug in and work
3. PowerGuard 2-in-1 Wireless iOS Carplay & Android Auto Connectivity
For your car with Android Auto or Apple CarPlay functionality, so you can wirelessly mirror your smartphone on the car display, this practical USB adapter is the solution. Compatible with Android from version 11 or iPhone iOS from version 10.
4. PowerGuard Wireless Android Auto Dongle
If your car already has an Android Auto feature but you want to wirelessly mirror your Android phone on the car display, this practical USB adapter is the solution. Compatible with Android version 11 and above.
5. PowerGuard Wireless CarPlay Connectivity für iPhone
If your car already has an Apple Carplay feature but you want to wirelessly mirror your iPhone on the car display, this handy USB adapter is the solution. Compatible with Apple Carplay and iOS version 10 and above.
Pro
- Simple installation
- Plug in and work
6. PowerGuard Wireless Android Auto Connectivity
If your car already has an Android Auto feature but you want to wirelessly mirror your Android phone on the car display, this handy USB adapter is the solution. Compatible with Android Auto from version 11.
7. PowerGuard 2-in-1
For your car with Android Auto or Apple CarPlay functionality, allowing you to wirelessly mirror your smartphone on the car display, this practical USB adapter is the solution. Compatible with Android from version 11 or iPhone iOS from version 10.
8. PowerGuard Wireless CarPlay Adapter für iPhone
If your car already has an Apple Carplay feature but you want to wirelessly mirror your iPhone on the car display, this handy USB adapter is the solution. Compatible with Apple Carplay and iOS version 10 and above.
9. PowerGuard 2-in-1 Adapter Kabel
For your car with Android Auto or Apple CarPlay functionality, allowing you to wirelessly mirror your smartphone on the car display, this practical USB adapter is the solution. Compatible with Android from version 11 or iPhone iOS from version 10.
10. PowerGuard Wireless Android Auto Adapter
If your car already has an Android Auto feature but you want to wirelessly mirror your Android phone on the car display, this practical USB adapter is the solution. Compatible with Android version 11 and above.

































































